Norron växer och vi stärker vår organisation

Under de senaste 10 åren har vi på Norron Asset Management byggt upp en förvaltningsorganisation med 14 anställda och kontor i Stockholm och Oslo. Resan hit har varit utmanande spännande, framgångsrik och rolig. Idag förvaltar vi över 11 miljarder i sju fonder och har nyligen lanserat Norron Sustainable Equity. En fond med fullt fokus på den gröna omställningen och taxonomin. Vi står även i färd med att lansera ytterligare en fond med hållbar inriktning under första halvåret 2021. De fonder som vi förvaltar finns idag distribuerade via de stora plattformarna och pensionsbolagen. Vi har även tagit steget ut i Europa. Vi utökar just nu vår organisation med följande roller:

Vi söker en person med akademisk utbildning och några års erfarenhet som kan ta ansvar för relationerna med våra distributionskanaler. Utöver att etablera nya och vårda existerande relationer kommer du att ansvara för att hålla event och utbildningstillfällen. Du ska ha minst 5 års relevant erfarenhet från liknande tjänst och får gärna ha arbetat med tredjepartdistribution. Du ska ha en god förståelse för distribution av produkter inom spar- och pensionsmarknaden. Vi värdesätter att du har ett genuint intresse och mycket god kunskap om de tillgångsslag som vi förvaltar. Vi ser att du är en utåtriktad person som vågar ta för dig och kan representera vårt varumärke och våra olika fonder i distributionskanalerna.

För institutionell försäljning söker vi en senior person med ett väl upparbetat kontaktnät. Du har en mångårig erfarenhet från kundrelationer mot institutioner, stiftelser och diskretionära förvaltningsmandat. Du ska ha en mycket god förståelse för och kunskap om de olika tillgångsslag som vi förvaltar.

Vad förväntar vi oss av dig? På Norron är vi alltid fokuserade på att uppnå våra ambitiösa mål. En viktig framgångsfaktor har varit att vi hela tiden uppmärksammar och är medvetna om vad som händer runt omkring oss. Det handlar om allt från regelverksförändringar till olika marknadstrender. Du ska ha en vilja att utvecklas då vi vill vara en lärande organisation.  Ett bra exempel på detta är omställningen mot en mer hållbar förvaltning. Detta arbete har pågått under en längre tid och involverat och utvecklat hela organisationen. Vi tror på att företaget växer när vi som individer växer och utvecklas. För att passa in på Norron behöver du vara en teamplayer som är positiv, resultatinriktad och lösningsorienterad samt bekväm med att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Önskar du mer information kring vår verksamhet och de produkter som vi förvaltar, gå in på vår hemsida www.norron.com

Är du rätt person eller har du funderingar på tjänsterna? Vänligen kontakta Alexander Zetterquist, VD, 0722352492 eller alexander.zetterquist@norron.com.

CV och personligt brev skickas till jobb@norron.com. Ansökningar hanteras löpande.